Kedves Látogatóink! Ügyfélszolgálatunk jelenleg korlátozottan elérhető. Előfordulhat, hogy nem tudunk mindenre azonnal válaszolni. Megértéseteket köszönjük!

Nem lett jó amit rendeltél?


Ne aggódj válassz az alábbi lehetőségek közül: 


Visszautalás, cserecsomag, személyes csere


Lehetőség van cserecsomag szolgáltatásunkat igénybe venni, amely azt jelenti, hogy futárunk cseréli a terméket olyan módon, hogy amikor viszi az új terméket amire cserélni szeretnéd (akár más fajtára is) akkor elhozza a rossz fazonú vagy méretű terméket. Ebben az esetben meg kell rendelni az új termékeket a webáruházban, majd a megrendelés végén rögzíteni a megjegyzésben a korábbi rendelés számát és a termékeket amelyet vissza szeretnél küldeni, valamint azt is hogy ezeket milyen áron vásároltad. Futárunk amikor szállítani fogja a megrendelést, akkor csak a becsomagolt ruhákat kell neki átadni, címzés nélkül, futárunk viszi a matricát hozzá.

Ha visszautalást szeretnél akkor vissza kell juttatni hozzánk a terméket (nem utánvétes csomagban) amelyben rögzíteni kell a bankszámlaszámát és rendelési számát, ahova 14 napom belül utalhatjuk az összeget.


A visszaküldési és elállási nyilatkozatot nem szükséges kitölteni.


Címünk: 1146 Budapest, Thököly út 136.


Valamint személyesen Budapesten Westend-ben, Köki Terminálban 

lehet cserélni. Csak a webshop által kiállított, kinyomtatott számla ellenében van lehetőség a cserére.

Ha bármi kérdésed lenne, hívd ügyfélszolgálatunkat +36 1 467 4000