Kedves Látogatóink! Telefonos ügyfélszolgálatunk csak korlátozottan elérhető, kérjük a biztos ügyintézés érdekében e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot. Az info@caremo.hu címen minden esetben válaszolunk. Megértésüket köszönjük!

Miért érdekes, hogy melyik színtípusba tartozol?

Mert éveket tagadhatsz le, és ragyogóan érezheted magad a bőrödben minden egyes pillanatban! Biztos észrevetted már, hogy vannak kedvenc ruhadarabjaid, amikben még a nap is másképp süt rád! Valószínűleg az a hozzád passzoló szín, ami nem sápaszt, hanem kiemeli a bőröd, hajad szépségét! Akkor nézzük a négy változatot!

Tavasz:

Általában szőke vagy vörös hajú, kékes vagy zöldes árnyalatú a szeme, világos, barackszínű a bőre.


Színei: világos, meleg, telített árnyalatok a közepesen sötétekig.

CAREMO kollekciónk a tavasz típusnak:Nyár:

A szürkés hatású hajszínek, mint a hamvas szőke, hamvas, ezüstösen csillogó barna, a jellemzőik, szemük kékes, zöldes, világosbarna nem túl erőteljes árnyalatai, bőrük hűvös, rózsás színű.

Színei a hideg világostól a közepesen sötét árnyalatokig, tört telítetlen árnyalatok.

CAREMO kollekciónk a nyár típusnak:Ősz:

Hajuk vöröses árnyalatokban játszik, akár szőkés, akár barnás, vagy egyenesen vörös, szemük aranybarna, sötét, meleg árnyalatú zöld, sötétkék.

Színei: meleg, tört, sötét színek

CAREMO kollekciónk az ősz típusnak:Tél:

A legtöbb esetben sötét hajszín, sötét szemszín, bőrük hideg kékes árnyalatú világos, akár a porcelánfehér, vagy olívás árnyalatú.

Színei: sötét élénk, hideg színek

CAREMO kollekciónk a tél típusoknak:

Színekre fel, Hölgyeim!
www.caremo.hu
A testalkattípusokról
Egy rövidke segédanyag a testalkatod helyes megállapításához. Mert nem mindegy, milyen testalkat milyen ruhát választ....
A hét sztárjai
Most, hogy már az előző írásainkból kiderültek a testalkat- és színtípusok, nézzük meg, hogy a hétről hétre megújuló kollekciónk darabjai közül melyik...
Caremo stílusblogger
Már harminc éve a molett divat élvonalában.
read more ⟶
Leave a comment

Please login or register to review