Kedves Látogatóink! Telefonos ügyfélszolgálatunk csak korlátozottan elérhető, kérjük a biztos ügyintézés érdekében e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot. Az info@caremo.hu címen minden esetben válaszolunk. Megértésüket köszönjük!

Előszőr is állapítsuk meg a testalkatod típusát, elő a mérőszalaggal, és mérd meg a mell-, derék- és csípőbőségedet!


Alma: nincs nagy különbség a mell, derék és csípő mérete között, oldalról a tükörben nézve kerek mell, kerek popsi, kerek poci. (pl. 110-90-105)


Alma testalkatú hírességek: Adele, Drew Barrymore, Catherine Zeta Jones, Christina Aguilera

Próbáljuk minél karcsúbbnak mutatni a deréktájat, a zsebek, minták, övek a csípő vonalához kerüljenek. Ami tiltólistás: miniszoknya, csípőnadrág, rövid, szűk felsők, magas derekú nadrág és szoknya.


Körte: a csípő szélesebb a mellnél mértnél. (pl. 100-85-115)


Körte testalkatú hírességek: Beyoncé Knowles, Kim Kardashian, Shakira, Jennifer Lopez

Rafinált szabásvonalakkal, az anyag színétől eltérő tűzésekkel tereljük a csípőről és a hasról a vállak felé a hangsúlyt, akár merészebb nyakkivágásokkal, nyakláncokkal. Lehet tenni a vállakra kendőket, sálakat is. Kerülendő a miniszoknya, csípőnadrág, mintás harisnya, csípőnél végződő felsőrész, övek, minták a csípő vonalában.


Homokóra: csípő- és a mellbősége közel azonos, és a derékbősége legalább 25 centiméterrel kevesebb a másik két mért bőségnél. (pl. 110-80-110)


Homokóra testalkatú hírességek: Oprah Winfrey, Salma Hayek, Scarlett Johansson, Halle Berry.

A legkönnyebb dolgod neked van, a derekat hangsúlyozó nőies fazonokat ajánljuk. Bátran válassz csíkos darabokat, mellnél átlapolt V kivágású felsőrészeket, az öveket pedig a derekadra, akár keskeny, akár széles. Kerülendő: az egyenes, derekat takaró fazonok.


Egyenes: viszonylag kicsi (15-20 cm) a különbség a három méret között. (pl: 100-85-105)


Egyenes testalkatú hírességek: Cameron Diaz, Nicole Kidman, Gwyneth Paltrow.

Hangsúlyozd a mell és a csípő vonalát, hogy karcsúbb derekat varázsolj. Lehetnek szűk szárú nadrágok csípőig érő felsőkkel. Egyenes fazonú ruhák, felsők akár mellnél ráncolt fazonok is. Nem túl előnyös a testhez álló ruha, szűk szoknya, magas derekú nadrág.


Fordított háromszög: a mell mérete jóval nagyobb, mint a csípő mérete, vagy a váll jóval szélesebb a csípőnél. (pl: 115-75-95)


Fordított háromszög testalkatú hírességek: Renée Zellweger, Naomi Campbell, Demi Moore, Charlize Theron.

Tereljük a vállakról vagy nagy mellekről a hangsúlyt a csípőre, formás lábakra. Válassz különleges szabásvonalú, hosszított fazonú felsőket, szűk nadrágokkal. Nyakláncból a hosszabb változatokat keresd, az öveket pedig picivel a csípővonal felett helyezd el. Nem javasolt a keskeny vállpánt, puffos ujj, válltömés.


Őszi ruhák
Megmutatjuk, hogy melyik árnyalatok söpörnek végig az őszi ruhatáradon!...
Színtípusok
A jó színvilág megválasztásával éveket tagadhatsz le a korodból, ragyogóan tündökölhetsz....
Caremo stílusblogger
Már harminc éve a molett divat élvonalában.
read more ⟶
Leave a comment

Please login or register to review