Kedves Látogatóink! Telefonos ügyfélszolgálatunk csak korlátozottan elérhető, kérjük a biztos ügyintézés érdekében e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot. Az info@caremo.hu címen minden esetben válaszolunk. Megértésüket köszönjük!

Megmutatjuk, hogy melyik árnyalatok söpörnek végig az őszi ruhatáradon!


Bár még tombol a kánikula, mi már tudjuk, hogy milyen színek közül fogsz válogatni, amint hűvösebbre fordul az idő!
Cadmium yellow az őszi szezon első favorit színe! Tökéletesen mutat a még lebarnult bőrödön, és nem hagyja egy pillanat alatt tovaszállni a nyári emlékeket!


És itt van egy jolly joker szín is, a csau barna, amit választhatsz kiegészítőnek, vagy a szetted domináns darabjának is, nem fogsz mellényúlni vele, az biztos!

A bársonyos chili pepper amire ha még nem hangolódtál rá, elsőként használd kiegészítőként, érezni fogod a varázsát!A legnagyobb hódító idén ősszel a királykék lesz! Észrevétlenül elcsábít, és azt veszed észre, hogy feldobta a hétköznapjaidat!

Lila az örök dilemma! Mert van, aki imádja, és minden pillanatban hordaná, és van, aki most fogja megszeretni, mert idén szinte kötelező!


A különleges mélybordó, ami erőteljes színének köszönhetően egyszerre visszafogottan elegáns és megkapóan nőies! Imádni fogod!
Gyere, gyere, izgalmas ősz, már nagyon várunk!
www.caremo.huA testalkattípusokról
Egy rövidke segédanyag a testalkatod helyes megállapításához. Mert nem mindegy, milyen testalkat milyen ruhát választ....
Caremo stílusblogger
Már harminc éve a molett divat élvonalában.
read more ⟶
Leave a comment

Please login or register to review