Kedves Látogatóink! Telefonos ügyfélszolgálatunk csak korlátozottan elérhető, kérjük a biztos ügyintézés érdekében e-mailben vegye fel velünk a kapcsolatot. Az info@caremo.hu címen minden esetben válaszolunk. Megértésüket köszönjük!

Rólunk

 RÓLUNK

A caremo collezioni márka 2003. tavaszán Magyarországon mutatkozott be. A márka alapötletét a molett hölgyek ihlették, kiknek fiatalos, divatos, jó minőségű ruhákat tervezünk. Termékeinket M-6XL méretben, széles szín és fazon választékban kínáljuk az aktuális divatnak megfelelően figyelembe véve a vásárlók igényeit. Kollekciónkat kiváló minőségű alapanyagokból, egyedi tervezés alapján készítjük. Cégünk piacvezetővé vált Magyarországon, ez idő alatt 2 nagykereskedést, 4 saját üzletet (pl: Westend City Center) és számos márkaüzletet nyitottunk. A caremo collezioni nemcsak a hazai, hanem a külföldi piacon is megismertette magát. Így cégünknek nagy űrt sikerült betöltenie a magyar és az európai  molett divatban. A caremo ismertségét a rendszeresen visszatérő elégedett vásárlók igazolják.
Sikerünk alapja: merünk gömbölyded formára is fiatalos, modern stílust megálmodni.
 
M-6XL
 
A caremo collezioni a legújabb trendet, lendületet és életvidámságot képvisel. Régóta problémát jelent, hogy azok a fiatok, akik egy kicsit teltebbek vagy túl vannak egy-két szülésen, nem tudnak kedvükre öltözködni, - hiszen ok is szeretnének csinosak, vonzóak lenni- nagyon nehezen találnak alkatukra való divatos,sportos a hétköznapokban is hordható ruhákat, amit szívük szerint választanának. Ezért termékeinket M-6XL méretben kínáljuk. Kollekciónk színvonalához és minőségéhez képest áraink a magyar pénztárcákhoz igazodtak.