Jogi Információk

JOGI INFORMÁCIÓ
 
Elállás joga abban az esetben, ha Ön el kíván állni megrendelésétől, azt a 45/2014. (II. 26.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltételek mellett megteheti.
Panaszaival és vitarendezés érdekében ügyfélszolgálatunkhoz is fordulhat, ahol mindent elkövetünk azért, hogy a problémákat megoldjuk és a vitás kérdéseket rendezzük.
 
Ügyfélszolgálati elérhetőségeink:
Caremo Kkt./Caremo Webshop
Postázási cím: 1146 Budapest, Thököly út 136.
Telefonszám: +36 1 467 4000
E-mail: info@caremo.hu
Ügyfélszolgáltunk hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között áll rendelkezésükre.
 
Vállalkozásunk békéltető testületi eljárásban is együttműködik. A Békéltetői Testülettel kapcsolatos információk és a Békéltetői Testületek elérhetőségei a menüpont alatt talalhatóak.
 
 
ODR Link
Az online vitarendezési platform is rendelkezésükre áll, melyhez szükséges vállalkozásunk e-mail címe is, ami info@caremo.hu.
Az online vitarendezési platform felhasználható a vitás kérdések rendezéséhez, valamint az online vitarendezési platform felhasználható az online adásvételi és szolgáltatási szerződésekből eredő fogyasztói jogviták rendezéséhez.
ODR link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU
 
Egyéb feltételek  

- A Caremo KKt ezúton tájékoztatja, hogy személyes adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja (a további részletek: ÁSZF-ben és az Adatvédelmi Nyilatkozatban találhatók). Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!
A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai
- A vásárolt áruk tulajdonságait és jellemzőit a konkrét árucikk nagyított képe mellett találja meg részletesen. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. 
A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár. A feltűntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.
 
 
ÜZLETSZABÁLYZAT (ÁSZF)
 
Az eladó adatai:
 
Az Ön által vásárolt áruk eladója a Caremo Kkt. (Cím: 1145 Budapest, Thököly út 136.; Cégjegyzékszám:  01 03 021087, Adószám: 29380088-2-42; Telefonszám: +36 1 467 4000). 
Üzletvezetésre jogosult tag: Páll Tibor és Páll Katalin
 
További információkat az Általános Szerződésünkben olvashat.